Жешка вест

Како да се регистрирате и најавите сметка во Hotbit
Упатства

Како да се регистрирате на Hotbit Како да регистрирате Hotbit сметка【PC】 Прво, посетете ја нашата официјална веб-страница https://www.hotbit.io и ќе ја видите нашата почетна ...

Последни вести

Како безбедно да тргувате со Stablecoins на Hotbit
Стратегии

Како безбедно да тргувате со Stablecoins на Hotbit

Снабдувањето и севкупниот обем на стабилни монети се во пораст неодамна - уште повеќе со новооткриениот интерес за дигиталната валута на американската влада. На почетокот на оваа година, Федералните резерви објавија дека размислуваат да издаваат своја дигитална валута. Федералните банки веќе се овластени да чуваат стабилни коини во банкарските резерви. Кој знае дали на пат доаѓа стабилна валута наречена Fedcoin? Слично на тоа, Европската централна банка може сериозно да ги проучува можностите на дигиталното евро до средината на 2021 година, како и начините за негово интегрирање во сегашниот Евросистем. Доколку владите треба да ја донесат конечната одлука, се очекува стабилните коини да го зајакнат ширењето и ефикасноста на е-трговијата и потенцијално да ја преобликуваат сегашната економија. Прочитајте за да откриете зошто стабилните пари привлекуваат толку големо внимание и како можете да започнете да тргувате со стабилни коини на Hotbit.