Si të tregtoni në mënyrë të sigurtë monedhat e qëndrueshme në Hotbit
Strategjitë

Si të tregtoni në mënyrë të sigurtë monedhat e qëndrueshme në Hotbit

Oferta dhe vëllimi i përgjithshëm i monedhave të qëndrueshme ka qenë në rritje kohët e fundit – edhe më shumë me interesin e sapo gjetur për monedhën dixhitale të qeverisë së SHBA. Në fillim të këtij viti, Rezerva Federale njoftoi se po konsideronte emetimin e monedhës së saj dixhitale. Bankat federale tashmë janë autorizuar të mbajnë monedha të qëndrueshme në rezervat bankare. Kush e di nëse një monedhë stabile e quajtur Fedcoin po vjen në rrugë? Në mënyrë të ngjashme, Banka Qendrore Evropiane mund të studiojë seriozisht mundësitë e euros dixhitale deri në mesin e vitit 2021, si dhe mënyrat për ta integruar atë në Eurosistemin aktual. Nëse një vendim përfundimtar do të merret nga qeveritë, monedhat e qëndrueshme pritet të nxisin përhapjen dhe efikasitetin e e-commerce dhe potencialisht të riformësojnë ekonominë aktuale. Lexoni më tej për të zbuluar pse stablecoins po fitojnë kaq shumë vëmendje dhe si mund të filloni të tregtoni stablecoin në Hotbit.